Подвесные унитазы - Интернет магазин
игры на дисках- гитара

A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz támogatási rendszeréhez benyújtott:

„Eszközbeszerzés a Karcsúbb Leszel Kft.-nél.”
(3100 Salgótarján, Bem utca 2. I. lház. I. em. 6.)

című
GINOP_PLUSZ-1.2.2-22-2022-02492 jelű pályázat
a
Támogató
döntése alapján,

9 781 566, - Ft
összegű támogatást nyert el!

                                        Támogatás mértéke: 70 %

                                       Projekt tényleges befejezése: 2023.06.09.

 

Projekt bemutatása: A Karcsúbb Leszel Kft közel 10 millió forint összegű vissza nem térítendő támogatást nyert el az „Eszközbeszerzés a Karcsúbb Leszel Kft-nél.” című – Gazdaságfejlesztési Operatív Program Plusz mikro-, kis- és középvállalkozások számára kiírt pályázat keretében. A 13 973 667 forintos összköltségvetésű beruházásból eszközbeszerzést valósítottunk meg.

 

A projektet 2022.11.22-én indított stúdió eszközök megrendelésével megkezdtük.

 

Pályázatunkat a felhívásban szereplő, technológiai fejlesztést eredményező új " eszközök" beszerzésével valósítottuk meg. A projekt kiemelkedően hasznos fontosságú, mert a vállalkozás a meglévő tevékenységét újabb korszerű technológiával rendelkező berendezéssel egészítette ki. Vállalkozásunk termelési értékláncban előre lépő vállalkozás, a meglévő tevékenységét kapacitás és hatékonyság növelő eszköz beszerzésével egészítette ki.

 

Vállalkozásunk a pályázati felhívásban meghatározott tartalmi elemeknek eleget tett. Beszerezte majd üzembe helyezte a pályázatban megjelölt stúdió eszközöket. A vállalkozás az új eszközökkel termékportfólióját és gyártási volumenét és a termékek hozzáadott értékét bővíti, növeli.

 

A projekt keretében beszerzett eszközök szállítása 2023.06.09-ig bezárólag megtörtént, az eszközök rendeltetésszerű használatba vételére 2023.06.09-én került sor. Ez idő alatt a vállalkozásnak biztosítania kellett az üzemszerű működés műszaki, technikai, hatósági feltételeit.

 

A fejlesztés sikeresen befejeződött, amely teljes mértékben visszaigazolta a tervadatok megvalósíthatóságát. Az üzembe állított új berendezések hatékonysága minőségben is mérhető. Ez a minőség biztosítja cégünk piacképességét, költséghatékony működését és versenyképességét is garantálja.

 

Az Európai Regionális Fejlesztési Alap és a Magyar Állam Karcsúbb Leszel Kft beruházásához nyújtott támogatásának összege: 9 781 566, - Ft