Подвесные унитазы - Интернет магазин
игры на дисках- гитара

Smink

 

"Célom: megőrizni, amit a természet adott, pótolni, amit megtagadott és még szebbé tenni, ami már megadatott."

·         Nem tudod, milyen smink áll Neked jól?

·         Buliba, esküvőre, rendezvényre mész, és szeretnéd még jobban érezni magad a bőrödben?

·         Érzed, hogy valami különlegeset szeretnél, ami nemcsak a ruhádban nyílvánul meg?

·         Sminkelgeted magad a hétköznapokon, de nincs rendelkezésre álló profi sminkpalettád?

·         Esetleg szívesen megtanulnád a sminkelés fortélyait, hogy Te magad is elkészíthesd sminkedet a mindennapjaidban?

Mindannyiunk vágya a szépség és az azt megtestesítő alkotás. Minden nőnek fontos a megjelenés, a külső-belső egyensúly. Ebben van jelentős szerepe a személyre és alkalomra szabott sminknek.

A smink elengedhetetlen eleme a mindennapjainknak. Szükségünk van alkalminappali, de igényünk lehet divatsminkre is. Természetesen vannak olyan fontos szakaszok is az életünkben, mint a ballagásbálesküvőelső randi és számos olyan rendezvény, amikor kiemelten fontos a megjelenés. Hiszen hiába a szép ruha, csinos és divatos frizura, ha nincs hozzá megfelelő smink.

Természetesen nem mindegy, hogy milyen alkalomra készül a smink. A nappali smink természetes hatású, szinte alig észrevehető. Az esti vagy alkalmi smink már kontrasztosabb, erősebb. Árnyalataiban a smink lehet finom, érzéki vagy szexi, de lehet egészen különleges hatású is. Az esküvői sminkek egészen frissek és lágyak.

Fotózáshoz készített smink elkészítése erősebb sminkek felvitelét igényli, ami az erős világítás miatt szükséges. A smink színeinek sokasága és kavalkádja, korlátlan változatosságra adnak lehetőséget. A különféle sminkek különbözően hatnak más-más arctípuson. Éppen ezért fontos az egyénre szabott smink megalkotása, a személyiséghez legmegfelelőbb smink megválasztása.

Ezek a sminkek rendkívüli magabiztosságot, hangulatot és extra kisugárzást biztosítanak.

Minden esetben maximálisan figyelembe veszem a vendég igényeit, hiszen a smink milyenségét meghatározza a személyiség, a színanalitika, az alkalom és az öltözet. Ezek együttes figyelembevételével történhet a smink felvitele.

A sminkes eszközök mind professzionális termékek. A legjobb minőségű sminkek kizárólag professzionális alapanyagokkal készülnek.

Gyakran műszempillákat is használok. Ezek segítségével érhetjük el a leglátványosabb hatást.

A sminkkészítés, a sminkelés számomra egy kihívás. Ennek a kihívásnak mozgatórugója a vendégeim maximális elégedettsége.

Amennyiben felkeltettem érdeklődésedet, keress meg!

30/902-92-92 Szoboszlai Kriszti