Подвесные унитазы - Интернет магазин
игры на дисках- гитара

LÉZERES - TARTÓS szőrtelenítés

 

LUMENIS LightSheer - Orvosi lézer

A wellness életforma elterjedésével megjelent az igény a tartós, lézeres szőrtelenítés egyszerű formáinak igénybe vételére.

A Lumenisről

A Lumenis cég jelenleg világvezető az orvosi és az esztétikai lézerek gyártása és piaci részesedése területén. Több, mint ötször nagyobb, mint az utána következő lézereket gyártó cég. A Lumenis hatalmas összegeket költ kutatásra és fejlesztésre, és a világ neves tudósait alkalmazva biztosítja a cég vezető pozícióját.


A lézeres szőrtelenítés kiemelkedő fejlesztést jelent a túlzott szőrnövekedés, illetve a nem kívánatos szőrzet eltávolítása esetében.

A kezelés bizonyítottan hatékony, gyors és biztonságos.

Biztonsági okokból a lézer használata eddig a világos bőrűekre korlátozódott, de további fejlesztései hamarosan lehetővé fogják tenni, hogy a kezelés minden bőrtípuson elvégezhető legyen.

A Light Sheer technológia a lézeres szőrtelenítésnél

A Lumenis által gyártott LightSheer diódalézer lényege, hogy a lézersugarat célzottan juttatja el a szőrtüszőbe, ahol a festékanyagot (melanint) termelő sejteket elpusztítja. Ezek a sejtek nem termelődnek újra, így azt mondhatjuk, hogy a kezelés hatása végleges.

A LightSheer diódalézer kifejlesztésekor több kutatást is végeztek tesztalanyokon. 500 résztvevő teljes arcán, 500-nak pedig különböző testrészein (karok, lábak, bikini vonal, mellkas, hónalj) alkalmazták a 8 alkalomból álló lézeres kezeléssorozatot. Az eredmények szerint 5-6 kezelés után az adott területen a szőr 70-80%-a eltűnt, és nem is nőtt vissza, további 1-2 kezelés alatt pedig a teljes szőrzet megszűnt.

A lézeres kezelésenként átlagosan 20-25%-os volt a szőr ritkulása az egyes pácienseknél. A résztvevők nagyon meg voltak elégedve az eredménnyel, a kezeléssorozat után mindössze néhány szőke színű, vékony szőrszál maradt. Mindössze a páciensek 2%-ánál jelentkezett a túlzott pigmentálódás, illetve a pigmenthiány átmeneti tünete, mely néhány nap alatt elmúlt.

SharpLight technológia a végleges szőrtelenítésért

Ezzel a villanófény alapú SharpLight készülékkel bőrfiatalítást, szőrtelenítést, ér és pigmentációs elváltozásokat, aknét tudunk kezelni kimagasló eredménnyel.

A SharpLight klinikai háttérrel kifejlesztette az egyedülálló DPC, azaz Dinamikus Pulzus Kontroll megoldást, amely meghaladja a hagyományos IPL és lézer technológia korlátait. A szabadalmazott eljárás lehetővé teszi, hogy a szőrtelenítést végző kezelő az eredményeket maximalizálni tudja, szinte minden bőrtípus kezelhető, miközben a kezelések száma csökken, ezáltal a vendégek elégedettsége is nő.

Lézeres szőrtelenítés vagy IPL technológia

Mind a lézeres szőrtelenítés, mind az IPL (villanófényes) eljárás fényalapú technológia. Az IPL-lel ellentétben a lézer célzottan, lényegesen kisebb területen alkalmazható, éppen ezért a szőrtüszőben lévő melanint sokkal nagyobb energiával éri el, így biztosítva annak elpusztulását. Mivel a Diódalézer mélyebbre jut el, hatása biztosabb, az egyszer elpusztult szőrtüszőkből többé nem nő szőr.

A lézeres szőrtelenítő eljárást kizárólag szakképzett kezelők végezhetik egy lézeres vizsga letétele után. Ezzel biztosítjuk azt, hogy a lézeres szőrtelenítő eljárás biztosan szakszerűen legyen elvégezve, és ne lépjen fel semmilyen komplikáció (pl. ne égjen meg a bőr, ne lépjen fel túlzott pigmentálódás, megfelelő legyen minden körülmény a kezeléshez).

Lézeres szőrtelenítés menete:

  • A lézeres szőrtelenítést egy személyes konzultáció előzi meg, átbeszéljük a kezelést, részletes felvilágosítást adunk a vendég problémájának megfelelően.
  • Ezután felvesszük az adatokat, meghatározzuk a bőrtípust.
  • A lézeres szőrtelenítés során kezelni kívánt területet leborotváljuk (előtte fontos, hogy lássuk a szőr mennyiségét, milyenségét), a szemölcsöket, anyajegyeket, tetoválásokat letakarjuk.
  • Ezután maga a lézeres szőrtelenítési kezelés következeik, amely során a vendég védőszemüveget visel.
  • A szőrtelenítő kezelés időtartama a kezelendő terület nagyságától függ. Ha arcon végezzük a kezelést, akkor fényvédővel látjuk el a bőrt a kezelés végén.