Подвесные унитазы - Интернет магазин
игры на дисках- гитара

LPG testkezelés - endermologie - forradalom a narancsbőr kezelésében

 

Egy forradalmian új eszköz az alakformálás, cellulit kezelés, egészség, szépség és a wellness szolgálatában.

1986-ban nagy változás történt a kötőszövet világában. A francia LPG cég feltalálta  a Cellu M6-ot, egy forradalmian új eszközt, a cellulit kezelésére, ami lehetővé tette a kötőszövet formálhatóságát. Mára a szakértők  több éves tanulmányok és vizsgálatok után  létre hozták az utolsó generációs Cellu M6 Keymodule-I-t. (Keymodul: az adott problémának megfelelően cserélhető kezelőfej.) Pozitív hatása az egészségre, a narancsbőrre,  szépségre, a jó közérzetre és a megjelenésre hamar egyedivé és összehasonlíthatatlanná tette. Ennek nyomán egy új tudományág született : az Endermológia, hiszen a Cellu M6  felhívta a világ figyelmét arra, hogy a kötőszövet a  titok nyitja, mert a sejtektől a kollagén  rostokig , izom –,  és kötőszövetek  kapcsolják össze testünk különböző elemeit. Az ínszalagok biztosítják az izületek stabilitását, az irharéteg formálja a testet, a hámréteg teszi lehetővé a bőr zártságát, az inak és az izomhüvely szilárdítják és elválasztják az izmokat, tehát  a kötőszövet mindenhol ott van. Szerepet játszik a sportoláskor végzett mozdulatokban, a testünk alakjában, bőrünk minőségében, az egészségünkben, abban hogy jól érezzük magunkat.  Mivel ez a módszertan egy specifikus és innovatív megoldást jelent a kötőszövet kezelésében, az LPG úgy döntött, önálló nevet ad a módszernek. Így született meg a „ENDERMOLOGIE”  védjegy, amelyet 1998 áprilisában jegyeztek be.

Mi is az az  ENDERMOLÓGIA ?

A kötőszövet kezelésének tudománya, áttörés a testkezelésben.

A francia  LPG SYSTEM  szabadalmaztatott Endermologie technikája  az alakformálás, a fogyasztás, a narancsbőr kezelés és  különböző gyógy- illetve sport kezelések, valamint relaxációs kezelések leghatékonyabb és legkíméletesebb, garantáltan fájdalommentes módszere. Az Endermologie  nem kozmetika, és nem elektronika. A három dimenziós kezelés mobilizálja, feszesíti ,tisztítja, fogyasztja,  újjá formálja, ellazítja  és pihenteti a testet. A szabadalmaztatott egyedülálló kezelőfejeknek köszönhetően  a technológia  világelső a testkezelésben.

Kezelési területek

- Alakformálás, fogyasztás, cellulit-másnéven narancsbőr kezelés
- A bőr esztétikai kezelése
- Izomsérülések kezelése, ízületi problémák
- Izomlazítás, feszültségoldás
- Sportsérülések kezelése és megelőzése
- Közérzet-javítás, vitalizálás
- Keringés-javítás, nyirokkeringés javítása
- Prevenció, rehabilitáció

LPG kezelések hatása

- Szövettípusnak megfelelő kezelést biztosít 
- Formálja a testet, fogyaszt, karcsúsít
- Edzi, erősíti a kötőszövetet
- Kezeli,eltünteti a narancsbőrt, a cellulitot
- Helyreállítja a bőr tónusát, feszességét
- Helyreállítja a bőrmegereszkedést
- Oldja az izomfeszültséget
- Kezeli az ízületi probémákat
- Javítja a torzult, sérült szövetek állapotát, esztétikumát (égés, hegek)
- Javítja az izmok teljesítményét
- Hatékony a kezelés izom-, ízületi- és gerincfájdalmak esetén is
- Kezeli a keringési problémákat (ödéma, visszerek)

Látványos alakformálás:

Az LPG testkezelés célja a test alakjának formálása, karcsúsítás, harc a cellulit és a megereszkedett bőr ellen.

A speciálisan kifejlesztett kezelőfejek célzott kezelést adnak elhízásnál, ödémás , zsíros, rostos (fibrozisos ) cellulitnál is, illetve zsírleszívás utáni gyorsabb regeneráció elősegítésére.

Az alakot érintő problémák keletkezésének  folyamatában  meghatározó szerepet játszik  a rendszertelen és nem megfelelő étkezés, a mozgásszegény életmód és a kevés folyadék bevitel. Ennek hatására a zsírsejtek raktározni kezdenek, ami által jelentősen megnő a térfogatuk, majd nyomást gyakorolnak a vér- és nyirokerekre. A zsírsejtek egyre távolabb nyomják a bőrt, lelassul a perifériás keringés, a felületi részen megjelenik a cellulit, mélyebb részeken pedig a zsírfelhalmozódás. Ezek tipikus területeken jönnek létre (csípő, derék, has, fenék, combok, karok), amin tökéletesen fogyókúrával sem mindig lehet segíteni mert a ,,zsírpárnák” nem onnan távoznak ahonnan szeretnénk. Ilyen esetekben megoldás az Endermológia, amellyel látványos változás érhető el az alakformálásban, narancsbőr kezelésekor agresszív beavatkozás nélkül. A francia kutatócsoport a vákuumot és a motorizált görgőket ötvözve olyan kezelőfejet alkotott, amely fájdalommentesen képes a felesleges zsírsejtek és salakanyagok nyirokrendszerbe vezetésére.

A masszázs nyomvonalát és irányát technológiai vizsgát tett testkezelő irányítja, a kezelés erejét a páciens bőrének, kötőszövetének állapota illetve aznapi tűrőképessége figyelembevételével közösen állapítják meg. A testkezeléshez speciális vékony bodyt viselnek a vendégek, amely egyfelől biztosítja a görgők egyenletes haladását, másrészt higiénikussá, diszkrétté teszi a kezelést.

Ha másodlagos probléma (visszér, fájdalmas testtájék) is felmerül a program beállításának lehetősége sem szab gátat a kezelőnek.

Testkontúr formálása LPG kezelés során:

Speciális típusú kezelőfej és kezelés szükséges a rossz testkontúr, megereszkedett bőr és a stresszes bőr esetén. Itt kifejezetten a bőr felületét kezeljük, jobban definiáljuk a testkontúrokat, feszesítjük a bőrt. Sovány testalkaton helyreállítjuk a bőr tónusát, kezeljük rendellenességeit. Helyi fogyasztó kúrák után is javasolt, az elért eredmény megtartásáért és a laza kötőszövet megerősítéséért.

Gravitációtól megereszkedett bőr kezelése:

A bőr teljes élete során gravitációs erőnek van kitéve, ennek következménye a megereszkedés, de ennek oka lehet gyakori vagy nagyobb mértékű hízás illetve fogyás vagy egyszerűen csak kötőszöveti gyengeség is. Ilyen esetekben  a bőr elveszti rugalmasságát és kialakul az  úgynevezett ,,lógó bőr” ami érintheti a test különböző részeit. (pl.,,kötény has”)

 

A feszesítő LPG testkezelés arra irányul, hogy a bőrszöveteket ellenállóvá tegye a gravitációval szemben. A motorizált kezelőfej elhelyezkedése nyomán a hengerek megemelik a bőrt, nyomás gyakorlása nélkül tolják a bőrredőt a gravitációval ellentétesen. A folyamatos stimulálás edzettebbé, erősebbé és ellenállóbbá teszi a ráható gravitációval szemben.

 

Zsírleszívás utáni utókezelés:

Az LPG testkezelés segíti a szövetek gyorsabb gyógyulását, illetve a regenerációt, a véraláfutás gyorsabb felszívódását és megszűnését.

Már a műtét után egy héttel ajánlatos a kezelést elkezdeni a mielőbbi gyógyulás érdekében.

A kezelést az első hónapban heti három alkalommal kell végeztetni majd a következő hónaptól  hetente csak kétszer.

Céllá válhat tehát: a szövetek könnyűvé tétele (pl.: ödémás cellulit), tisztítása (pl.:nyirokkeringés fokozása) és erősítése (pl.:laza kötőszövet) hiszen ez a szépség kulcsa. A kezelések, egyik a másik után egy program részei, mely összegzi a pozitív hatásokat, anélkül, hogy az átalakulás megtörne.

Feszesítés: a bőr rugalmasságának visszanyerése

Az LPG kezelés során lipomasszázzsal a fibroblasztok működését - amik a kollagén és az elasztin termelésért felelősek - is tudjuk serkenteni. Ilyenkor a görgők Roll aut módban forognak a manőverezés pedig finom körkörös mozdulattal történik. Nagyon jó eredménnyel alkalmazható szüléstől, vagy súlyingadozástól megereszkedett kötőszövet esetén.

Alakformálás a tökéletes vonalakért

Vékonynak lenni jó, de van akinek emellett is a formás alak csak álom marad. Az LPG Lipomasszázs Roll up technikáját alkalmazva számukra is van megoldás. Stimuláljuk a zsírsejtek anyagcseréjét, fokozzuk a sejtek közötti kötőszöveti lebenyek rugalmasságát. Cellulitkezelésnél is ezt a módot alkalmazzuk gyors manőverezéssel. Kezeléseinknél a narancsbőr mindegyik fajtáját tudjuk orvosolni, /rostos-, zsíros-, és felületi cellulit/ hatására ezek fokozata csökken.

A kezelésekhez speciális vékony bodyt viselnek a vendégek, amely egyfelől biztosítja a görgők egyenletes haladását másfelől higiénikussá teszi a kezelést.

Az LPG kezelés során kellemesen relaxálhatunk, miközben alkalomról alkalomra érezhetjük, hogy bőrünk feszesebb lesz, csökken a narancsbőrünk, alakunk szemmel láthatóan karcsúbbá és kontúrosabbá válik.

A francia LPG cég legújabb gépe elsőként Magyarországon nálunk az ARCulat Szépségstúdióban állt a magyar vendégek rendelkezésére.

LPG - Endermologie - forradalom a cellulit ellen. Cellulit csökkentése, megszüntetése, kötényhas korrekciója, zsírpárnák csökkentése stb. mindössze 35 perc/alkalom alatt. A terápia 35 perces kezelésekből áll hetente kétszer.

Nyirokmasszázst végzünk a Cellu M6  keymodule testkezelő géppel, melynek kezelőfejével két forgó henger szétmasszírozza a zsírsejteket, és a nyirokmasszázs segítségével elvezetjük a salakanyagokat a nyirokáramba.

Előnyök:

Esztétika: cellulit csökkentés, a test méretének csökkentése, bőrfeszesítés, bőrsimítás, alakformálás.

Általános: nyirokkeringés javítása, speciális keringési problémák megoldása, izmok relaxálása, izomfájdalmak enyhítése.

Miért is szeretik ezt a kezelést a vendégek?

  • képi illusztráció segítségével meggyőződhetnek arról, hogy milyen változások is érhetők el,

  • az LPG kezelés mindössze 35 percet vesz igénybe heti két alkalommal, nem pedig 2-3 órát, mint a  többi testkezelő sorozatnál.

  • a kezelés alatt végig egy kezes-lábas ruhát visel a vendég, így nem kell meztelenül lennie a testkezelő előtt - éppen ezért a nagyon szégyenlős vendégek is bátran belevágnak a kezelésbe.