Подвесные унитазы - Интернет магазин
игры на дисках- гитара

Imádom a minőséget. Közgazdászként mindig bennem motoszkált, hogy kreativitásomat nem tudom úgy kiélni, amennyire szeretném. Szeretek főzni, sütni, egyedi ajándékokkal meglepni másokat, de ez még nem bizonyult elegendőnek.

Amikor először a csokoládékészítés gondolata felmerült bennem, egy remek karácsonyi ajándékötletnek gondoltam. Beszereztem a kellékeket, utánaolvastam a bonbon készítésnek, és nekiálltam. A dolog szépsége az, hogy bár az egész konyha csokoládéban úszott, mégis végig azt éreztem, hogy nekem ezt KELL csinálnom. A csokik az első perctől jól sikerültek, 2 hét alatt kb 20 féle tölteléket kreáltam, és mind különleges volt.

Azóta persze a Csokoládé Akadémián, a Szamosnál, a Bourbon Kreatív Élménykonyhánál precízebbé, biztosabbá tettem a tudásomat, és a mai napig folyamatosan bővítem ismereteimet. Hihetetlen az ízek töménytelen variációs lehetősége. A szerelem azóta is töretlen.... :)

Látogass el a facebook oldalamra:

https://www.facebook.com/ChristisChoco/

Szoboszlai Krisztina

Christ’s Choco megálmodója