Подвесные унитазы - Интернет магазин
игры на дисках- гитара

Legyél Te is Beauty Style Club (BSC) tulajdonos!


A Beauty Style Club (BSC) franchise hálózat Magyarországra érkezett!

A hálózat számos innovációval, levédett szabadalmakkal, egyedi értékesítési modellel kínál átlag feletti bevételi forrást egy 300 milliárd eurós piacon. Az Európában példa nélküli értékesítési modellnek köszönhetően, nincs alkalmazotti költség, sem reklámköltség. Egy szépségklub minimális befektetéssel elindítható, jövedelme a felfutást követően havi 1,5 – 3 millió Ft.

Franchise = biztonság! A CBA hálózat is néhány üzlettel indul anno, és most a Tesco legerősebb ellenfele. Szeretnéd, ha a DM pár év múlva a Te vállalkozásodtól tartana?

Legyél  Te is BSC tulajdonos! A BSC hálózat megérkezett Salgótarjánba, a Karcsúbb Leszel Stúdióba!


A januárban indult Beauty Style Club (BSC) franchise hálózat megérkezett! Az Európa-szerte több, mint  150 klubbal rendelkező szépségklub hálózat két tevékenységre szakosodik: otthoni hyaluron-kezelés és otthoni zsírégetés rendszerek bemutatása és értékesítése.

A világ változik, és ami ma még természetes, annak holnap lehet, hogy épp az ellenkezője igaz. Épp úgy, ahogy ma megmosolyognánk azt, aki borbélyt keres a borotválkozáshoz, holnap lehet, hogy furcsán nézünk arra, aki ránctalanításért, vagy fogyasztásért szakemberhez fordul.
Az egyszerű, hatékony, bárki által elérhető árú ránctalanító és fogyasztó megoldások fokozatosan beköltöznek a fürdőszobákba, nappalikba.

Ahogy anno a MacDonalds felismert egy folyamatot és állt az élére (gyorsétkezés iránti igény), épp így épít két innovációra a német BSC franchise hálózat. Ha vállalkozó szellemű vagy, szeretsz jó időben jó helyen lenni, akkor ideje mielőbb tájékozódnod…

Teremts saját munkahelyet!

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.